Skip to main content

onderdeel van:    logo sam

Zomervakantie

Omdat het verstandig is om een aanvraag vroegtijdig in te dienen, sluit onze Leergeldstichting niet tijdens de zomervakantie. Op die manier hopen we dat alle kinderen aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen met de voorzieningen die ze nodig hebben en dat de contributie voor hun sport/cultuur activiteit is geregeld.

De telefonische bereikbaarheid zal minder zijn dan anders maar dien uw aanvraag in via onze website of stuur ons een mail. We nemen dan snel contact met u op. www.leergeldijssel.nl of www.samenvoorallekinderen.nl

De zomervakantie is dé periode om leuke dingen te doen met de kinderen. Veel activiteiten zijn echter duur. Met het vakantiepaspoort en/of de Rotterdampas kunt u naar leuke attracties in de regio Rotterdam: Zwembaden, speeltuinen, musea.

Het vakantiepaspoort krijgen de kinderen op de basisscholen in Capelle aan den IJssel en Zuidplas via de school. Voor meer informatie, bezoek de website via deze link

De Rotterdampas geeft gratis toegang of korting op zo’n 750 leuke activiteiten en uitstapjes in Rotterdam en omgeving. Bijvoorbeeld musea, speeltuinen, zwembaden, Euromast, cursussen, bioscopen en dierentuin. Iedereen kan een Rotterdampas aanvragen. Inwoners met een laag inkomen kunnen de pas voor een zeer gereduceerd tarief kopen. Bestelt u tegelijk de pas voor uw kind(eren)? Dan is de pas gratis voor die kinderen van 3 tot en met 17 jaar.

Inwoners van Capelle aan den IJssel kunnen de pas aanvragen mogelijk tegen een lager tarief: via deze link.

Inwoners van Zuidplas kunnen de pas aanvragen mogelijk tegen een lager tarief: via deze link.

Inwoners van Krimpen kunnen de aankoopprijs van de pas declareren bij het ‘iedereen doet mee’ fonds als aan de voorwaarden wordt voldaan: via deze link.

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring