Skip to main content

onderdeel van:    logo sam

Stichting Leergeld zet vrijwilligers in het zonnetje

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft op 20 december Conny van der Knaap-Ista in het “zonnetje” gezet als blijk van waardering en dankbaarheid voor haar jarenlange inzet als adviseur bij de stichting. Maar ook scheidend voorzitter Paul van den Eijnden ontving uit handen van voorzitter Louis de Haan de onderscheiding die hoort bij het “zonnetje”.

Conny is in 2019 begonnen als vrijwilliger voor Leergeld. Sindsdien heeft zij vele huisbezoeken afgelegd bij cliënten die voor het eerst een aanvraag deden bij de stichting. Zij adviseerde aanvragers in het woud van allerlei regelingen voor mensen met een krappe beurs. Daarnaast heeft zij vele nieuwe adviseurs ingewerkt. Leergeld Nederland (de overkoepelende vereniging) heeft de lokale stichtingen de mogelijkheid gegeven om een aanvraag in te dienen om een vrijwilliger in het zonnetje te zetten. De waardering bestaat uit een goudkleurige speld met de kleuren van het Leergeldlogo.

Paul van den Eijnden is jarenlang lid geweest van het bestuur van de Stichting Leergeld en de laatste vijf jaar als voorzitter. Paul heeft door zijn uitgebreide bestuurlijke ervaring veel bijgedragen aan de professionalisering van de stichting. Echter door persoonlijke omstandigheden heeft hij moeten besluiten te stoppen met zijn werk voor Leergeld.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring