Skip to main content

onderdeel van:    logo sam

Gratis toegangsbewijzen voor Plaswijckpark

Gezinnen die geldproblemen hebben kunnen bij Stichting Leergeld Hollandsche IJssel een aanvraag indienen voor een dagje uit naar Plaswijckpark. De doelgroep is kinderen van 2 tot en met 12 jaar met hun ouder(s). Bij de kassa wordt een voucher voor een lunchbox uitgereikt. Zo is het dagje uit helemaal compleet!

Als uw netto gezinsinkomen laag is (1919 euro bij een één-oudergezin of 2146 euro bij een twee-ouder gezin) kan een aanvraag worden ingediend. Het maakt niet uit wat het soort inkomen is; een uitkering, ZZP-inkomsten, salaris of leefgeld. Vermeld bij de aanvraag de gegevens van alle kinderen van 2 t/m 12 jaar en of het een één-of twee ouder gezin betreft. (Voor kinderen t/m 1 jaar hoeft geen entree te worden betaald).

Ga naar de website www.leergeldijssel.nl of www.samenvoorallekinderen.nl, en dien de aanvraag in. Een recente inkomensspecificatie uploaden is niet verplicht maar versnelt de afhandelingsprocedure. U ontvangt, zolang de voorraad strekt, de digitale toegangsbewijzen per mail.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring