onderdeel van:    logo sam

Doneer uw energiecompensatie

| Nieuws

De oorzaak van de toename in het aantal aanvragen is de forse inflatie en de hoge energieprijzen. Hierdoor leven nóg meer kinderen in een gezin met financiële problemen. De kranten hebben er bol van gestaan en het is bij Stichting Leergeld dan ook fors drukker geworden.

De overheid verstrekt in november en december aan alle huishoudens een (energie)compensatie van € 190. Een veelgehoord geluid is dat gezinnen dat niet altijd nodig hebben en dat men het geld wil geven aan een goed doel. Als u bovengenoemde kinderen wil helpen, dan zijn wij het goede doel en ontvangen wij uw donatie met open armen!

U kunt uw gift overmaken naar NL 85 RABO 0132 5416 53 t.n.v. Stichting Leergeld Hollandsche IJssel.

Hartelijk dank voor uw donatie, ook namens alle kinderen en hun gezin!

Laatste Nieuws

Wij zoeken: vrijwilligers die als adviseur willen optreden

| Nieuws
Wij zoeken: vrijwilligers die als adviseur willen optreden. De adviseur legt huisbezoeken af bij gezinnen die zich voor de eerste keer bij Leergeld aanmelden. Tijdens dat huisbezoek wordt uitgelegd wat Leergeld kan betekenen maar ook wordt informa...

Doneer uw energiecompensatie

| Nieuws
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft dit jaar al meer dan 3000 aanvragen ontvangen waarvan er bijna 2700 zijn toegewezen. Dat is een toename van meer dan 50% ten opzichte van 2022. En natuurlijk willen we zoveel mogelijk kinderen helpen!

Wegens succes herhaald: De Blijdorpactie

| Nieuws
Vorig jaar ontving Leergeld Hollandsche IJssel op de Blijdorp actie zoveel enthousiaste reacties dat besloten is om de actie te herhalen.

Primeur: Participas; de duurzame, oplaadbare pas

| Nieuws
Leergeld Hollandsche IJssel is de eerste leergeldstichting die gaat werken met een duurzame, oplaadbare pas: De Participas. Het eerste budget dat op deze pas gaat worden gezet, is het schoolspullenbudget van 50 euro, bestemd voor jongeren die naar...

Squla... De leukste manier van leren!

| Nieuws
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel biedt de mogelijkheid om de digitale leeromgeving Squla aan te vragen voor kinderen uit gezinnen die dit zelf niet kunnen betalen.

Minister Schouten brengt werkbezoek aan Stichting Leergeld

| Nieuws
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel (LGHIJ) heeft afgelopen week bezoek gehad van de minister voor armoedebeleid, participatie en pensioenen Carola Schouten.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Copyright © 2023 Stichting Leergeld Hollandsche IJssel. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians