onderdeel van:    logo sam

  • Home
  • Nieuws
  • Wegens succes herhaald: De Blijdorpactie

Wegens succes herhaald: De Blijdorpactie

| Nieuws

Vorig jaar ontving Leergeld Hollandsche IJssel op de Blijdorp actie zoveel enthousiaste reacties dat besloten is om de actie te herhalen.

Dat is niet mogelijk zonder sponsors. We zijn dan ook blij dat twee sponsors zich bereid hebben verklaard een paar honderd toegangskaarten voor Diergaarde Blijdorp te financieren. Veel dank daarvoor!

Als het gezinsinkomen laag is, waarbij het niet uitmaakt wat voor soort inkomen het betreft, en u in Capelle, Krimpen of Zuidplas woont, kan een aanvraag worden ingediend via deze website. Vermeld het aantal kinderen tussen 3 en 18 jaar en of u een één- of twee oudergezin vormt. (kinderen t/m 2 jaar hoeven geen entree te betalen).

Een recente inkomensspecificatie uploaden is niet verplicht maar versnelt de afhandelingsprocedure.

Doe een aanvraag en ga deze zomer een dag met uw gezin naar Diergaarde Blijdorp!

 

Laatste Nieuws

Doneer uw energiecompensatie

| Nieuws
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft dit jaar al meer dan 3000 aanvragen ontvangen waarvan er bijna 2700 zijn toegewezen. Dat is een toename van meer dan 50% ten opzichte van 2022. En natuurlijk willen we zoveel mogelijk kinderen helpen!

Wegens succes herhaald: De Blijdorpactie

| Nieuws
Vorig jaar ontving Leergeld Hollandsche IJssel op de Blijdorp actie zoveel enthousiaste reacties dat besloten is om de actie te herhalen.

Primeur: Participas; de duurzame, oplaadbare pas

| Nieuws
Leergeld Hollandsche IJssel is de eerste leergeldstichting die gaat werken met een duurzame, oplaadbare pas: De Participas. Het eerste budget dat op deze pas gaat worden gezet, is het schoolspullenbudget van 50 euro, bestemd voor jongeren die naar...

Squla... De leukste manier van leren!

| Nieuws
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel biedt de mogelijkheid om de digitale leeromgeving Squla aan te vragen voor kinderen uit gezinnen die dit zelf niet kunnen betalen.

Minister Schouten brengt werkbezoek aan Stichting Leergeld

| Nieuws
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel (LGHIJ) heeft afgelopen week bezoek gehad van de minister voor armoedebeleid, participatie en pensioenen Carola Schouten.

Gulle gevers bedankt!

| Nieuws
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft in 2021 vele mooie giften ontvangen. Van niet al die donaties is bekend van wie het komt en daarom wil de stichting alle gulle gevers bedanken.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Copyright © 2023 Stichting Leergeld Hollandsche IJssel. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians