Albert Heijn Koperwiek steunt Leergeld

Capelle aan den IJssel –  Stichting Leergeld Hollandsche IJssel heeft op vrijdag 10 mei een mooi bedrag van € 125,50 gekregen uit handen van de heer Niels Verschoor, filiaalmanager van Albert Heijn Koperwiek.

Het bestuur van Stichting Leergeld had een verzoek gedaan om in aanmerking te komen voor de statiegeldactie van Albert Heijn Koperwiek. Bij de automaat voor de lege flessen staat een verzamelbox waar klanten hun statiegeldbonnetje in kunnen doen om het goede doel te steunen. Albert Heijn Koperwiek heeft in april Stichting Leergeld deze gelegenheid geboden.

Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt kinderen van 4 tot 18 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 120% van het wettelijk sociaal minimum. Het motto van de stichting is dat alle kinderen moeten kunnen meedoen. De Stichting realiseert dat door o.a. het verstrekken van een fiets aan kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan, een laptop aan kinderen vanaf groep 7, kosten voor een schoolreis als aanvulling op de gemeentelijke regeling of een aanvulling op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Voor meer informatie: zie de website www.leergeldijssel.nl

Het bestuur is niet alleen Albert Heijn dankbaar maar zeker ook alle klanten die met hun statiegeldbonnetje een bijdrage hebben gegeven!

Noot voor redactie:
Onderschrift foto: vlnr Niels Verschoor (AH), Paul van den Eijnden en Wim de Bruin (beiden Leergeld Hollandsche IJssel


Voor meer informatie kunt u terecht bij Paul van den Eijnden (secretaris), bereikbaar op 0631 654 102